23. mája 2013

Narodeninová darovačka

Jún je u nás mesiacom narodenín. Normálnych aj takých druhých – kedy sa človek druhý raz narodí. A keďže narodeniny sú skoro za dverami, je najvyšší čas podeliť sa o svoju radosť. Máme tu druhú hrnčekovskú darovačku.

Táto darovačka v sebe skrýva kúsok tajomna. V ponuke tentoraz nie sú vlastnými rukami vyrobené produkty z Hrnčeka var. Ide o komerčnejší, ale aj tak zaujímavý dar. Darmo, dary sú dary, obdarovaný by do posledného okamihu nemal tušiť, čo sa na neho chystá. Preto cena ostane až do samotného doručenia novému majiteľovi prekvapením. A propos, obdarovaný nebude len jeden z vás, ale hneď ŠTYRIA!



Napriek štedrosti, táto darovačka môže byť tak trochu limitujúca. Primárne je určená pre Bratislavčanov, alebo tých, ktorí sa v Bratislave z času na čas vyskytujú a nájdu si čas a chuť si svoju výhru užiť. Neznamená to však, že sa o darovačku nemôžu uchádzať mimobratislavčania, samozrejme môžu. Ako so svojou výhrou následne naložia, či ju posunú priateľom, rodine, známym – to nechávam na nich. Škoda by však bola, keby výhra prepadla. Pre istotu malé opakovanie – výhru treba "spotrebovať" priamo v hlavnom meste a vyčleniť si na to čas i sily.

Odoláte? Neváhajte a poďte na to!

Pravidlá sú jednoduché. Do komentárov zmysluplne napíšte, aké typy príspevkov z Hrnčeka-var máte najradšej a prečo. Svoje komenty posielajte do 31. mája. Ak budete pridávať komenty ako Anonymný užívateľ, podpíšte sa – nech vieme identifikovať meno. Prvé dni v júni budú vybraní štyria z vás, s ktorými bude nevyhnutné sa kvôli doručovacej adrese mailovo skontaktovať. Ostaňte teda v strehu.

Na dnes všetko priatelia. Teším sa na vaše zmysly v komentoch.
Vaša Katka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára